Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na kolację wigilijną tak przygotowanego karpia.Delikatne mięso ryby idealnie współgra z porem i selerem.Danie jednogarnkowe szybkie do przygotowania .
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 816
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 648
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5504
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 552
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4791
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1003
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 816
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 648
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5504
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 552
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4791
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1003
Składniki
Na spód naczynia żaroodpornego dać cieńkie paski masła,na masło część pokrojonego pora ,selera naciowego oraz koperek. Na wierzch położyć kawałki karpia ,skropić go sokiem z cytryny ,posolić i posypać pieprzem cytrynowym. Dać pozostałą część pora,selera i koperku. Ułożyć kilka pasków masła.
Naczynie przykryć i dać do nagrzanego piekarnika do 180st.Piec 15 min.Po tym czasie zdjąc folię lub pokrywę i zapiec jeszcze 10min.
Smacznego życzę!