Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na kolację wigilijną tak przygotowanego karpia.Delikatne mięso ryby idealnie współgra z porem i selerem.Danie jednogarnkowe szybkie do przygotowania .
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119400
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8980
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3226
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 119400
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8980
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3226
Składniki
Na spód naczynia żaroodpornego dać cieńkie paski masła,na masło część pokrojonego pora ,selera naciowego oraz koperek. Na wierzch położyć kawałki karpia ,skropić go sokiem z cytryny ,posolić i posypać pieprzem cytrynowym. Dać pozostałą część pora,selera i koperku. Ułożyć kilka pasków masła.
Naczynie przykryć i dać do nagrzanego piekarnika do 180st.Piec 15 min.Po tym czasie zdjąc folię lub pokrywę i zapiec jeszcze 10min.
Smacznego życzę!