Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na kolację wigilijną tak przygotowanego karpia.Delikatne mięso ryby idealnie współgra z porem i selerem.Danie jednogarnkowe szybkie do przygotowania .
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2960
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422059
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2224
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2960
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422059
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2224
Składniki
Na spód naczynia żaroodpornego dać cieńkie paski masła,na masło część pokrojonego pora ,selera naciowego oraz koperek. Na wierzch położyć kawałki karpia ,skropić go sokiem z cytryny ,posolić i posypać pieprzem cytrynowym. Dać pozostałą część pora,selera i koperku. Ułożyć kilka pasków masła.
Naczynie przykryć i dać do nagrzanego piekarnika do 180st.Piec 15 min.Po tym czasie zdjąc folię lub pokrywę i zapiec jeszcze 10min.
Smacznego życzę!