Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam na kolację wigilijną tak przygotowanego karpia.Delikatne mięso ryby idealnie współgra z porem i selerem.Danie jednogarnkowe szybkie do przygotowania .
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Na spód naczynia żaroodpornego dać cieńkie paski masła,na masło część pokrojonego pora ,selera naciowego oraz koperek. Na wierzch położyć kawałki karpia ,skropić go sokiem z cytryny ,posolić i posypać pieprzem cytrynowym. Dać pozostałą część pora,selera i koperku. Ułożyć kilka pasków masła.
Naczynie przykryć i dać do nagrzanego piekarnika do 180st.Piec 15 min.Po tym czasie zdjąc folię lub pokrywę i zapiec jeszcze 10min.
Smacznego życzę!