Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, pieczony karp w migdałach to propozycja nie tylko na święta :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1275
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 717
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1388
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1275
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 717
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1388
Składniki
Filety karpia posolić, popieprzyć, obtoczyć w mące, jaju i na końcu w płatkach migdałowych. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor, następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec w piekarniku w temp. 180 stopni przez ok. 25-30 min.
Podawać np. z sałatką jarzynową. Smacznego!