Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smakowite, lekkie, kremowe danie
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6230
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13158
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4894
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10852
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6230
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5382
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13158
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4894
Składniki
1. w garnku zagotować wodę, posolić, włożyć torebkę z kaszą, gotować ok 25 min, odcedzić, 2. na patelni rozgrzać łyżkę masła, wrzucić pokrojonego pora, szpinak i pokrojoną cukinię, dusić na małym ogniu, jak zmiękną, dodać pokrojona paprykę, posolić, na samym końcu dodać brokuła, do warzyw dodać serek, podgrzać aż się rozpuści, doprawić finalnie solą i pieprzem, wymieszać z kaszą smacznego