Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezawodny przepis na kasze gryczaną - zawsze wychodzi sypka i aromatyczna W rondelku rozpuszczamy łyżkę smalcu lub masła, kiedy się rozgrzeje wsypujemy 2 szklanki kaszy i smażymy, aż delikatnie nam się zrumieni. Dolewamy 5 szklanek wody, z umiarem solimy, przykrywamy i gotujemy na wolnym ogniu. W tym czasie rozgrzewamy piekarnik do 180 st. C. Kiedy kasza wchłonie już całą wodę, wkładamy ją pod przykryciem do piekarnika na jakieś 45 min. I gotowe, smacznego !!!
Zdrowe,sycące danie,które może zastąpić obiad,wczesną kolację lub być podane...
Odsłon: 17399
W zasadzie gołąbki same „wyszły”. No, tak…wyszedły nawet przepysznie. To tak...
Odsłon: 848
Zapiekanka warzywna z sosem serowym z makaronem i kurczakiem to świetny pomys...
Odsłon: 10176
Wielowarstwowy tort urodzinowy. Mieszanka smaków - czekolady, kawy, likieru B...
Odsłon: 91
Zapiekanka warzywna z sosem serowym z makaronem i kurczakiem to świetny pomys...
Odsłon: 10176
Wielowarstwowy tort urodzinowy. Mieszanka smaków - czekolady, kawy, likieru B...
Odsłon: 91
Składniki
Przepisy Dania główne
Dania główne
Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i warzywami
Dania główne
Marokański chleb, kotlet na grillu i sos miętowy
Dania główne
Maakouda
Dania główne
Roladki ze szparagami
Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i warzywami
Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i warzywami. To proste i sycące danie, z...
Odsłon: 23
Marokański chleb, kotlet na grillu i sos miętowy
Marokańskie smaki przeniesione do naszego ogrodu. Nieziemsko wyrazisty w smak...
Odsłon: 60