Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezawodny przepis na kasze gryczaną - zawsze wychodzi sypka i aromatyczna W rondelku rozpuszczamy łyżkę smalcu lub masła, kiedy się rozgrzeje wsypujemy 2 szklanki kaszy i smażymy, aż delikatnie nam się zrumieni. Dolewamy 5 szklanek wody, z umiarem solimy, przykrywamy i gotujemy na wolnym ogniu. W tym czasie rozgrzewamy piekarnik do 180 st. C. Kiedy kasza wchłonie już całą wodę, wkładamy ją pod przykryciem do piekarnika na jakieś 45 min. I gotowe, smacznego !!!
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki