Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25930
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3256
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1413
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25930
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3256
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1413
 
         
         
                Składniki
Mięso kroimy w średnią kostkę, zalewamy wodą, w takiej ilości aby go przykryła. Dodajemy pokrojoną cebulkę, wciśnięte ząbki czosnku, przyprawy. W razie konieczności podczas gotowania należy dolać więcej wody. Dusimy pod przykryciem. Z mąki, śmietany i wody robimy sos. Mieszankę na sos wlewamy na gotujące mięso. Podgrzewamy jeszcze przez chwilę. Podajemy z kaszą gryczaną. Polecam i smacznego.