Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 939
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12800
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 939
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12800
Składniki
Mięso kroimy w średnią kostkę, zalewamy wodą, w takiej ilości aby go przykryła. Dodajemy pokrojoną cebulkę, wciśnięte ząbki czosnku, przyprawy. W razie konieczności podczas gotowania należy dolać więcej wody. Dusimy pod przykryciem. Z mąki, śmietany i wody robimy sos. Mieszankę na sos wlewamy na gotujące mięso. Podgrzewamy jeszcze przez chwilę. Podajemy z kaszą gryczaną. Polecam i smacznego.