Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam pyszna kaszę do mięsa zamiast ziemniaków.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 135
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 77
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 135
Składniki
Na patelnię wlewamy 2 łyżki oleju. Rozgrzewamy i wrzucamy warzywa. Podsmażamy,a potem dusimy aż będą miękkie. W między czasie dodajemy przyprawy z warzyw i paprykę ostrą, jeżeli nie lubimy ostrych potraw paprykę możemy pominąć lub posypać słodką. Następnie dodajemy kaszę gryczaną i mieszamy chwilkę smażymy. Doprawiamy jeśli trzeba sola i pieprzem. Podajemy na ciepło.