Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kasza jaglana ma delikatny smak, szybko się gotuje, można wykorzystać ją w wielu różnych daniach – zarówno słodkich jak i słonych. Stanowi idealny zamiennik dla standardowych ziemniaków w daniach obiadowych. Mój dzisiejszy przepis to połączenie kaszy z suszonymi pomidorami i cukinią. Do tego domowe mielone kotleciki i wspaniały, zdrowy lunch gotowy!
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 377
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 177
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 377
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 177
Składniki
Kaszę gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu. Pomidory kroimy w paseczki i przekładamy do miseczki. Dodajemy kaszę, sól oraz pieprz, a następnie mieszamy.
Tak przygotowaną kaszę podajemy udekorowaną plasterkami zielonej oraz żółtej cukinii z kotletami mielonymi, schabowymi, piersią z kurczaka czy jajkiem sadzonym.