Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i łatwy przepis na kaszę pęczak w sosie porowo pieczarkowym z dodatkiem kulek z mięsa mielonego.Szybki sposób na danie jednogarnkowe.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5266
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1296
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5266
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 834
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11684
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5052
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1296
Składniki
Mięso mielone dopraw solą pieprzem i przyprawą do mięsa.Uformuj małe kuleczki.
Cebulę,pora i pieczarki pokrój i podsmaż na oleju około 10 minut następnie podlej wodą i wrzuć kulki mięsne następnie wyplukaną kaszę.Gotuj około 20 minut,dodaj pietruszkę lubczyk dopraw do smaku solą i pieprzem.Na koniec zageść mąka i śmietaną.Podawaj z dowolną surówką lub buraczkami.Smacznego.