Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki smak, musi poznać każda ceperka...HEJ!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113059
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113059
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, przełożyć na patelnię i smażyć na złoty kolor. Następnie do cebuli dodać kaszankę, sól, pieprz i razem smażyć. Kaszankę z cebulą podawać na ciepło, z pieczywem lub z ziemniakami. Zamiast sałatki dodałem osypka-tak trochę po góralsku HEJ! Smacznego.