Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki smak, musi poznać każda ceperka...HEJ!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 821
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12566
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 821
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12566
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, przełożyć na patelnię i smażyć na złoty kolor. Następnie do cebuli dodać kaszankę, sól, pieprz i razem smażyć. Kaszankę z cebulą podawać na ciepło, z pieczywem lub z ziemniakami. Zamiast sałatki dodałem osypka-tak trochę po góralsku HEJ! Smacznego.