Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 54
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 124
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 374
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 246
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 54
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 124
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 374
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 246
Składniki
Pierś pokroić w kostkę usmażyć na odrobinie oliwy z przyprawą gyros
Zagrzany chlebek (tortille) posmarować sosem włożyć kapustę, pomidora, paprykę kukurydzę ogórki mięsko polać sosem.
Smacznego!