Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak podany na inny sposób.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 485
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16719
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 413
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 485
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16719
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 413
Składniki
Wykonanie: Mięso pokroić w gruba kostkę, natrzeć przyprawą maggi i odstawić w chłodne miejsce. W między czasie wbić jajko do miski wsypać przygotowaną mąkę i sodę oczyszczoną. Dokładnie wymieszać do powstania jednolitej masy. Mięso nakłuć, włożyć kabanosa, obtoczyć w przygotowanym cieście i bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej i smażyć delikatnie obracając na złoty kolor.