Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majową sobotę i niedzielę. Prosto i smacznie!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1512
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 687
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1512
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 687
Składniki
Przyprawy i zioła mieszamy z olejem w dużej misce.
Kiełbaski nacinamy niezbyt głęboko i z każdej strony po skosie, dobrze wmasowujemy w nie zrobioną uprzednio marynatę.
Układamy kiełbaski na talerzu, owijamy szczelnie folią spożywczą i odkładamy na godzinę, aby przeszły aromatem przypraw.
Teraz możemy rozpalić grilla i grillować kiełbaski do zrumienienia. Możemy kłaść je bezpośrednio na ruszt lub grillować na tackach aluminiowych. Kiełbasa grillowana w przyprawach gotowa!