Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majową sobotę i niedzielę. Prosto i smacznie!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1441
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1441
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1609
Składniki
Przyprawy i zioła mieszamy z olejem w dużej misce.
Kiełbaski nacinamy niezbyt głęboko i z każdej strony po skosie, dobrze wmasowujemy w nie zrobioną uprzednio marynatę.
Układamy kiełbaski na talerzu, owijamy szczelnie folią spożywczą i odkładamy na godzinę, aby przeszły aromatem przypraw.
Teraz możemy rozpalić grilla i grillować kiełbaski do zrumienienia. Możemy kłaść je bezpośrednio na ruszt lub grillować na tackach aluminiowych. Kiełbasa grillowana w przyprawach gotowa!