Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 132
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13316
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2623
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3778
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 132
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13316
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2623
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3778
Składniki
Kiełbasę podzielić na porcje, ponacinać ukośnie z obu stron jak szyszkę usmażyć na smalcu.Jabłka i cebulę obrać i pokroić w plasterki (mogą być w ćwiartki), usmażyć na pozostałym po smażeniu kiełbasy tłuszczu.Dodać przyprawy,wymieszać i przełożyć do kiełbasy.ziemniaki gotujemy pokrojone w kostkę. Smażyć razem, aż jabłka zmiękną.
sałatka według uznania