Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna kiełbasa na obiad.
Wykonanie:
Kiełbasę obwinąć paskami ciasta francuskiego, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiec do zrumienienia się ciasta. SMACZNEGO.
Choć prawdziwa rolada śląska jest z wołowiny to bardzo często robi się ją z w...
Odsłon: 13304
Pieczone buraki w piekarniku zachowują wyśmienity smak i witaminy. Zapraszam...
Odsłon: 3159
Przepis dnia
Na tłusty czwartej proponujemy pyszne pączki z mniejszą liczbą kalorii! Odchu...
Odsłon: 16101
Dziś poleca się zupa ogórkowa niby zwykła a jednak niezwykła ponieważ gotowan...
Odsłon: 490
A może skusze was na inną wersję piersi z kurczaka aby nie były tylko tradycy...
Odsłon: 1963
Dziś poleca się zupa ogórkowa niby zwykła a jednak niezwykła ponieważ gotowan...
Odsłon: 490
A może skusze was na inną wersję piersi z kurczaka aby nie były tylko tradycy...
Odsłon: 1963
Składniki
Wykonanie: Kiełbasę obwinąć paskami ciasta francuskiego, wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i zapiec do zrumienienia się ciasta. SMACZNEGO.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1642
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2346