Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić i gwarantuję, że wejdzie na stałe ta potrawa do waszego menu.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3700
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2020
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5400
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5463
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3700
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2020
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5400
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5463
Składniki
Na początku kiełbasę kroimy w półplasterki. Możecie mieszać różne rodzaje kiełbasy, ważne by nie była zbyt sucha.
Cebulę, pieczarki obieramy i kroimy w półplasterki. Na patelnie wlewamy olej na rozgrzany kładziemy warzywa i dodajemy sól, pieprz i majeranek. Całość przykrywamy i dusimy.
Jak warzywa troszeczkę zmiękną dodajemy pokrojoną kiełbasę, przykrywamy pokrywką i podsmażamy całość.
Po 5-10 minutach dodajemy koncentrat, mieszamy i przykrywamy. Dusimy całość do miękkości kiełbasy oraz by smaki się połączyły.
Jak całość pysznie smakuje i wygląda dodajemy kawałek chleba i życzymy smacznego.