Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka, bardzo smaczna i bardzo prosta potrawa. Warto spróbować zrobić i gwarantuję, że wejdzie na stałe ta potrawa do waszego menu.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 564
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4005
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 41
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 564
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2011
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4005
Składniki
Na początku kiełbasę kroimy w półplasterki. Możecie mieszać różne rodzaje kiełbasy, ważne by nie była zbyt sucha.
Cebulę, pieczarki obieramy i kroimy w półplasterki. Na patelnie wlewamy olej na rozgrzany kładziemy warzywa i dodajemy sól, pieprz i majeranek. Całość przykrywamy i dusimy.
Jak warzywa troszeczkę zmiękną dodajemy pokrojoną kiełbasę, przykrywamy pokrywką i podsmażamy całość.
Po 5-10 minutach dodajemy koncentrat, mieszamy i przykrywamy. Dusimy całość do miękkości kiełbasy oraz by smaki się połączyły.
Jak całość pysznie smakuje i wygląda dodajemy kawałek chleba i życzymy smacznego.