Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj bardzo prosty szaszłyk, ale bardzo smaczny. Wystarczy tylko 3 składniki i mamy główne danie, które bije na głowę inne szaszłyki.
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 1833
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9607
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3260
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6701
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 1833
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9607
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3260
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6701
Składniki
Pieczarki obieramy, cebulę obieramy i kroimy na grubsze krążki. Również kiełbasę kroimy na małe kawałki.
Nabijamy na patyczki szaszłykowe kolejno następujące części : kiełbasa, pieczarka, i cebula. Tak powtarzamy do wyczerpania wszystkich przygotowanych składników. Pędzelkiem smarujemy szaszłyki olejem i posypujemy ziołami. Podane ilości składników pozwolą na zrobienie dwóch szaszłyków.
Nagrzewamy piekarnik grill na poziom nr 3 i wstawiamy szaszłyki. Opiekamy i co jakiś czas obracamy szaszłyk by opiekał się z każdej strony. Do tego ulubione sałatki np https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-tradycyjna-kapusta-kiszona,1935351,bobby.html Smacznego