Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uważam ,że kiełbaska z ogniska jest o wiele smaczniejsza niż z grilla,wielu moich znajomych też tak uważa. Na dodatek ziemniaczki upieczone w ognisku z dodatkiem masełka to rarytas.Pachnące wszystko drewnem już przysuszonym,z połamanych gałęzi, nie pali się świeżymi. Taka kiełbaska rozpływa się w ustach,serdecznie Wam polecam:)
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Moja propozycja na kiełbaskę z ogniska,pachnąca,smaczna chrupiąca po prostu rozpływa sie w ustach. Kiełbaski ponacinać ,można przekładać plasterkami cebuli i boczku jak kto lubi. Na pręty do pieczenia nadziać kiełbaski i piec do złotego koloru,kiedy tłuszczyk spłynie,wtedy sa gotowe. W tym czasie wrzucić kilka ziemniaków do ogniska,bdą sie piekły razem z kiełbaskmi,może troszke dłużej,potem ze smakiem sie je zjada z masełkiem i solą. Ziemniaczki dodam w nastepnym przepisie:) Smacznego życzę !