Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Białe kiełbaski zapiekane z miodowym piwem, jajkiem, batatami i cebulą.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 924
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4555
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1175
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 527
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 924
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4555
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1175
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 527
Składniki
Naczynie żaroodporne natłuszczamy. Kładziemy pokrojone bataty, pokrojoną cebulę i kiełbaski.
Mieszamy wszystkie składniki zalewy i wylewamy na kiełbaski.
Pieczemy w 200 stopniach pod przykryciem 30 minut (żeby bataty zmiękły), potem 15 minut bez przykrycia z termoobiegiem.
Kiedy kiełbaski będą przypieczone, wbijamy na nie jajka. Pieczemy jeszcze maksymalnie 10 minut.