Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste, bardzo smaczne.
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27313
Polecam, pychota.
Odsłon: 230
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 47
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27313
Polecam, pychota.
Odsłon: 230
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 47
Składniki
Mięso przesmażyc na oliwie z dodatkami i przyprawami.
Ciasto pokroic w kwadraty, na każdy wyłożyc masę mięsną, posypac żółtym serem, złożyc po przekątnej. Końcówki ciasta docisnąc widelcem. Wyłożyc na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Roztrzepac jajo i smarowac nim kieszenie. Piec ok. 20 minut w 180 stopniach w piekarniku z termoobiegiem. Podawac gorące z surówką. Smacznego.