Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste, bardzo smaczne.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2428
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4592
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1703
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 527
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2428
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4592
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1703
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 527
Składniki
Mięso przesmażyc na oliwie z dodatkami i przyprawami.
Ciasto pokroic w kwadraty, na każdy wyłożyc masę mięsną, posypac żółtym serem, złożyc po przekątnej. Końcówki ciasta docisnąc widelcem. Wyłożyc na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Roztrzepac jajo i smarowac nim kieszenie. Piec ok. 20 minut w 180 stopniach w piekarniku z termoobiegiem. Podawac gorące z surówką. Smacznego.