Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste, bardzo smaczne.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 246
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 120
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 246
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 120
Składniki
Mięso przesmażyc na oliwie z dodatkami i przyprawami.
Ciasto pokroic w kwadraty, na każdy wyłożyc masę mięsną, posypac żółtym serem, złożyc po przekątnej. Końcówki ciasta docisnąc widelcem. Wyłożyc na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Roztrzepac jajo i smarowac nim kieszenie. Piec ok. 20 minut w 180 stopniach w piekarniku z termoobiegiem. Podawac gorące z surówką. Smacznego.