Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rukola ma ostry smak co nadaje potrawą wyrazisty smak, po za tym poprawia odporność i działa przeciwnowotworowo.
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1714
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8259
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 705
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252499
Polecam.
Odsłon: 1360
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1714
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8259
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 705
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1252499
Polecam.
Odsłon: 1360
Składniki
1. Fileta kroimy do większe kawałki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
2. Robimy w każdym kawałku otwór.
3.Pieczarki kroimy następnie prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę dodajemy do pieczarek.
5. Doprawiamy pieprzem oraz solą, studzimy i przekładamy do naczynia.
6. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, łączymy z pieczarkami.
7. Dodajemy rukolę i dokładnie mieszamy.
8. Napełniamy farszem otwór w mięsie.
9. Panierujemy w jajku, następnie w bułce tartej.
10. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego