Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kieszonki schabowe z pieczarkami, serem i pietruszką
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 751
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2051
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 751
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1024
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2051
Składniki
- Kotlety nacinamy nożem do połowy tak aby powstała kieszonka do faszerowania. - Przyprawiamy solom, pieprzem oraz słodka papryką. Odstawiamy na minimum 3 godziny. - W rondelku rozpuszczam łyżkę masła i podsmażam na nim pieczarki pokrojone w kostkę. - Smażymy do momentu odparowania wody. - Dodajemy sól i pieprz. - Gdy farsz ostygnie dodajemy starty lub drobno pokrojony ser oraz posiekaną pietruszkę. - Farszem nadziewamy kieszonki. Każdą zamykam wykałaczką. - Obtaczamy w jajku i bułce tartej. - Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na złocisty kolor.