Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny pomysł na obiad. Kurczak zapiekłam w marynacie z jogurtem greckim. Wyszedł mięciutki i soczysty.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5346
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 883
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5346
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 883
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11779
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5069
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1332
Składniki
Pieczarki oraz cebulę kroję i podsmażam na oleju. Filety z kurczaka kroję w plastry i ubijam. Przyprawiam sól, pieprz, papryka słodka. ser ścieram na tarce a ser feta kruszę. Wszystkie składniki na marynatę mieszam. Mięso faszeruję pieczarkami, serem i szczelnie zamykam w kieszonkę. Obtaczam w marynacie. Piekarnik nagrzewam na 220 stopni i układam w naczyniu mięso. piekę ok. 45 minut.