Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, soczyste, rozpływające się w ustach fileciki z kurczaka. Szybkie wykonanie, bardzo ładnie wyglądają na stole.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10766
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6196
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5368
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13101
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4841
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10766
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6196
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5368
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13101
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4841
Składniki
1. Mięso kroimy na połowę usuwając odstające części. 2. Robimy nożem otwór w poprzek. 3. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 5. Do cebuli dodajemy pokrojone drobno berlinki. 6. Z papryki usuwamy nasiona, również drobno kroimy i przekładamy na patelnię.
7. Dodajemy serki i prużymy do chwili ich rozpuszczenia.
8. Następnie przekładamy do naczynia, dodajemy posiekany drobno szczypiorek, mieszamy wszystko razem.
9. Tak przygotowanym farszem nadziewamy mięso.
10. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 11. Zapiekamy 30 minut w 180°C.
12. Po upieczeniu kroimy na dowolne kawałki. 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.