Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, soczyste, rozpływające się w ustach fileciki z kurczaka. Szybkie wykonanie, bardzo ładnie wyglądają na stole.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10481
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3108
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2210
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 861
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10481
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3108
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2210
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 861
Składniki
1. Mięso kroimy na połowę usuwając odstające części. 2. Robimy nożem otwór w poprzek. 3. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Cebulę obieramy, drobno kroimy i prużymy na rozgrzanym oleju. 5. Do cebuli dodajemy pokrojone drobno berlinki. 6. Z papryki usuwamy nasiona, również drobno kroimy i przekładamy na patelnię.
7. Dodajemy serki i prużymy do chwili ich rozpuszczenia.
8. Następnie przekładamy do naczynia, dodajemy posiekany drobno szczypiorek, mieszamy wszystko razem.
9. Tak przygotowanym farszem nadziewamy mięso.
10. Układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. 11. Zapiekamy 30 minut w 180°C.
12. Po upieczeniu kroimy na dowolne kawałki. 13. Danie gotowe. 14. Smacznego.