Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na smacznego kurczaka na obiad.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2174
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 142
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 247
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2174
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 142
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 247
Składniki
Wykonanie: Czapki pieczarek oczyścić, pokroić w plasterki i przysmażyć na patelni z dodatkiem maggi na odrobinie tłuszczu. Mięso zmielić razem z namoczoną w mleku i odciśniętą bułką, dodać jajka, przyprawić do smaku i dokładnie wyrobić masę. Formę keksową posmarować tłuszczem, wyłożyć połowę przygotowanego mięsa, na środku ułożyć przysmażone pieczarki i przykryć resztą mięsa. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 190-200 stopni i piec około godziny. Ostudzić i kroić ukośnie, podawać do obiadu z ziemniakami i sosem koperkowym.