Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad lub kolacja, na cieplo, na zimno... na kazda okazje szczególnie na upaly, gdy brak ochoty na gotowanie. Prosty, szybki i latwy przepis - klopsiki z tunczyka, w dodatku z tunczyka z puszki - latwiej i szybciej juz chyba nie mozna - przy tym smakuja wysmienicie.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Obrac pieczarki ze skórki i odciac lodygi, pokroic lub drobno zmiksowac razem z papryka, szalotka, bazylia i czosnkiem. Przecedzic tunczyka przez sito miazdzac go widelcem, nastepnie zmieszac z warzywami, doprawic sola, pieprzem i sokiem z cytryny, dodac jajka i bulke tarta. Uformowac z masy klopsiki, z tej ilosci wychodzi ok. 6 sztuk. Smazyc ze wszystkich stron.
Podawac z salata lub z warzywnym spaghetti. Smakuja tez nastepnego dnia lub na zimno.