Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne klopsy ze szpinakiem i serem mozzarellą to proste i szybkie danie obiadowe .
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 21
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18522
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7075
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30658
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 21
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18522
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7075
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30658
Składniki
Rozmrożony szpinak odcisnąć z nadmiaru wody, podsmażyć na oleju dodając przeciśnięty przez praskę czosnek tak (2 ząbki )dodać soli, pieprzu do smaku. Chwile jeszcze podsmażyć. Mięso mielone przełożyć do miski , do mięsa mielonego dodać jajko, drobno pokrojoną w kostkę cebulę, przyprawić do smaku pieprzem, solą i przyprawą do mielonego, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę oraz namoczoną wcześniej lecz odciśniętą bułkę , wszystko wymieszać do połączenia składników. Na rękę nabieramy porcję masy lekko spłaszczamy nakładamy łyżeczkę masy szpinakowej oraz plasterki sera mozzarella, następnie formujemy nadając kształt klopsa. Panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z każdej strony. Podajemy z ziemniakami i surówką.
Klops gotowy do smażenia.