Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden składnik robi, że kluski są miękkie i smaczne. Ich przygotowanie jest bardzo proste, a smak doskonały.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 558
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11397
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13485
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2743
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 558
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11397
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13485
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2743
Składniki
Tym składnikiem jest mąka tortowa, a nie inna. Do mąki tortowej dodać jaja, wodę i sól, ciasto starannie wyrobić, wyłożyć na deskę. Łyżką zanurzoną we wrzątku formować kluski, gotować pod przykryciem do wypłynięcia na powierzchnię.