Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden składnik robi, że kluski są miękkie i smaczne. Ich przygotowanie jest bardzo proste, a smak doskonały.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 459
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 283
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1456
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 459
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 283
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1456
Składniki
Tym składnikiem jest mąka tortowa, a nie inna. Do mąki tortowej dodać jaja, wodę i sól, ciasto starannie wyrobić, wyłożyć na deskę. Łyżką zanurzoną we wrzątku formować kluski, gotować pod przykryciem do wypłynięcia na powierzchnię.