Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden składnik robi, że kluski są miękkie i smaczne. Ich przygotowanie jest bardzo proste, a smak doskonały.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6997
Polecam.
Odsłon: 143
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5338
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2531
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6997
Polecam.
Odsłon: 143
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5338
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2531
Składniki
Tym składnikiem jest mąka tortowa, a nie inna. Do mąki tortowej dodać jaja, wodę i sól, ciasto starannie wyrobić, wyłożyć na deskę. Łyżką zanurzoną we wrzątku formować kluski, gotować pod przykryciem do wypłynięcia na powierzchnię.