Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do mięsa...,alternatywa dla ziemniakow lub frytek.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 8213
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1533
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2190
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 8213
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1533
Składniki
Ziemniaki obrać ,,posolić,zalać wrzącą wodą,ugotować
Ugotowane ziemniaki przepuścić przez praskę uklepać podzielić na 4 części wyjąć jedną część w jej miejsce dodać mąkę ziemniaczaną i masło, wyrobić masę i formować kulki lekko spłaszczyć i końcem małego palca zrobić dziurkę.
Gotować w osolonej wodzie.
Podawać jako dodatek do mięs,oczywiście z ulubioną surówką.