Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na obiad dla naszych pociech.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1783
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14334
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19464
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13140
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1783
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14334
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19464
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13140
Składniki
Wykonanie: Truskawki obrać, przepłukać, pokroić i wymieszać z bułką tartą. Masło utrzeć z żółtkami, połączyć z mąką, bułką tartą, wlać mleko, posolić i zagęścić ciasto. Następnie formować na dłoni kule, wkładając do środka cząstki truskawek. Wrzucać na osolony wrzątek i gotować około 15 minut. Po ugotowaniu posypać cukrem waniliowym.