Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie proste, takie pyszne <3 Warto promować sezonowe smaki. Tak szybko się kończą, niestety.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 80
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1190
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 452
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15472
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 80
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1190
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 452
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15472
Składniki
Ziemniaki gotujemy, odcedzamy, studzimy i mielimy. Dodajemy mąkę, ¼ objętości ziemniaków. Zagniatamy ciasto. Odstawiamy do lodówki. Truskawki myjemy, osuszamy, oprószamy cukrem i mąką. Łyżką nabieramy ciasto, lekko rozwałkowujemy. Owijamy każdą oprószoną truskawkę. Gotujemy przez 10 min w osolonym wrzątku, od momentu wypłynięcia na powierzchnię.