Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy słodkawy smak
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10367
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5968
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5308
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12806
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4562
Składniki
Filet z indyka dzielimy na 5 symetrycznych części i lekko rozbijamy pięścią
Pieprzymy mięso z obu stron i nacieramy sosem sojowym
Na połowie każdego kawałka mięsa układamy ser żółty tak żeby nie wystawał poza obręb mięsa i przykrywamy drugą połową mięsa
Całość obtaczamy w mące, następnie w rozbełtanych jajkach i na końcu w wymieszanej bułce tartej z wiórkami kokosowymi
Smażymy często przewracając na małym ogniu (kokos szybko się przypala)
Podając można udekorować małą ilością miodu który dodaje ciekawego posmaku
SMACZNEGO