Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawy słodkawy smak
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 793
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 592
Składniki
Filet z indyka dzielimy na 5 symetrycznych części i lekko rozbijamy pięścią
Pieprzymy mięso z obu stron i nacieramy sosem sojowym
Na połowie każdego kawałka mięsa układamy ser żółty tak żeby nie wystawał poza obręb mięsa i przykrywamy drugą połową mięsa
Całość obtaczamy w mące, następnie w rozbełtanych jajkach i na końcu w wymieszanej bułce tartej z wiórkami kokosowymi
Smażymy często przewracając na małym ogniu (kokos szybko się przypala)
Podając można udekorować małą ilością miodu który dodaje ciekawego posmaku
SMACZNEGO