Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka zapiekany z serkami oraz papryką, wyrazistego smaku nadaje papryczka jalapeno.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1823
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2040
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1823
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2040
Składniki
1. Mięso kroimy na cienkie plastry.
2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Obsmażamy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
5. Mozzarellę przekładamy do naczynia.
6. Dodajemy serek śmietankowy.
7. Następnie starty ser cheddar, wszystko razem mieszamy.
8. Na mięsie układamy boczek.
9. Smarujemy masą serową.
10. Z papryk usuwamy gniazda i kroimy w pierścienie.
11. Dekorujemy kotlety.
12. Zapiekamy 20 minut w 180 ̊C. 13. Przed podaniem posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem. 14. Danie gotowe. 15. Smacznego.