Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka zapiekany z serkami oraz papryką, wyrazistego smaku nadaje papryczka jalapeno.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7893
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1149
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13659
Składniki
1. Mięso kroimy na cienkie plastry.
2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Obsmażamy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
5. Mozzarellę przekładamy do naczynia.
6. Dodajemy serek śmietankowy.
7. Następnie starty ser cheddar, wszystko razem mieszamy.
8. Na mięsie układamy boczek.
9. Smarujemy masą serową.
10. Z papryk usuwamy gniazda i kroimy w pierścienie.
11. Dekorujemy kotlety.
12. Zapiekamy 20 minut w 180 ̊C. 13. Przed podaniem posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem. 14. Danie gotowe. 15. Smacznego.