Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z kurczaka zapiekany z serkami oraz papryką, wyrazistego smaku nadaje papryczka jalapeno.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17646
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15288
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5223
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9026
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17646
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15288
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5223
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9026
Składniki
1. Mięso kroimy na cienkie plastry.
2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Obsmażamy na rozgrzanym oleju z obu stron.
4. Wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia.
5. Mozzarellę przekładamy do naczynia.
6. Dodajemy serek śmietankowy.
7. Następnie starty ser cheddar, wszystko razem mieszamy.
8. Na mięsie układamy boczek.
9. Smarujemy masą serową.
10. Z papryk usuwamy gniazda i kroimy w pierścienie.
11. Dekorujemy kotlety.
12. Zapiekamy 20 minut w 180 ̊C. 13. Przed podaniem posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem. 14. Danie gotowe. 15. Smacznego.