Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne,pozywne,zdrowe.
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1098
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 217
Polecam.
Odsłon: 1105
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1098
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 217
Polecam.
Odsłon: 1105
Składniki
Cebule pokroj w piorka,czosnek posiekaj,boczek pokroj w paski z papryczki usun pestki i pokroj w kosteczke.Na patelni podsmaz boczek dodaj cebule,papryczke i po chwili czosnek.
Do boczku,cebuli,czosnku i papryczki dodaj szpinak i dus okolo 10 min dosmacz.
Makaron ugotowac w osolonej wodzie.Podawac posypane obfice zielenina.