Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciutko się robi to danie i jest bardzo smaczne. Makaron, ryba, warzywa. Dobre na piątkowy obiad i nie tylko.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Brokuły ugotować w osolonej wodzie i osączyć na sicie. Na patelni rozgrzać olej spod tuńczyka. Na oleju usmażyć czosnek drbno pokrojony. Na bardzo wolnym ogniu, żeby się nie przypalił. Dodać tuńczyka i smażyć kilka minut. Dodać ugotowany makaron i dobrze przemieszać. Na wierzchu ułożyć ugotowane brokuły. Posypać startym serem i nakryć przykrywką. Grzać do czasu aż ser ładnie się rozpuści. Smacznego.