Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciutko się robi to danie i jest bardzo smaczne. Makaron, ryba, warzywa. Dobre na piątkowy obiad i nie tylko.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 96
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9248
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4856
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 37
Dziś do pracy.
Odsłon: 641
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 96
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9248
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4856
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 37
Dziś do pracy.
Odsłon: 641
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Brokuły ugotować w osolonej wodzie i osączyć na sicie. Na patelni rozgrzać olej spod tuńczyka. Na oleju usmażyć czosnek drbno pokrojony. Na bardzo wolnym ogniu, żeby się nie przypalił. Dodać tuńczyka i smażyć kilka minut. Dodać ugotowany makaron i dobrze przemieszać. Na wierzchu ułożyć ugotowane brokuły. Posypać startym serem i nakryć przykrywką. Grzać do czasu aż ser ładnie się rozpuści. Smacznego.