Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybciutko się robi to danie i jest bardzo smaczne. Makaron, ryba, warzywa. Dobre na piątkowy obiad i nie tylko.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 462
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16684
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 369
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 462
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16684
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 369
Składniki
Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu. Brokuły ugotować w osolonej wodzie i osączyć na sicie. Na patelni rozgrzać olej spod tuńczyka. Na oleju usmażyć czosnek drbno pokrojony. Na bardzo wolnym ogniu, żeby się nie przypalił. Dodać tuńczyka i smażyć kilka minut. Dodać ugotowany makaron i dobrze przemieszać. Na wierzchu ułożyć ugotowane brokuły. Posypać startym serem i nakryć przykrywką. Grzać do czasu aż ser ładnie się rozpuści. Smacznego.