Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolorowy makaron może zachęcić dzieci.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 56
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3613
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 131
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 56
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3613
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 131
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Składniki
rozmrażamy szpinak.
drobno pokrojony boczek podsmażamy na patelni.następnie dodajemy drobno pokrojoną cebulę.
dodajemy wyciśnięty przez praskę czosnek,szpinak,sól, popieprz,lubczyk i szczyptę gałki muszkatołowej.gotujemy około 10 minut.pod koniec wlewamy śmietanę.mieszamy i gotujemy jeszcze dwie minuty.
gotujemy makaron zgodnie z instrukcją z opakowania.
na środku każdej porcji makaronu nakładamy porcję sosu szpinakowego.posypujemy cebulką.