Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolorowy makaron może zachęcić dzieci.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 107
Dziś do pracy.
Odsłon: 125
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 148
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15399
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 316
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 107
Dziś do pracy.
Odsłon: 125
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 148
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15399
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 316
Składniki
rozmrażamy szpinak.
drobno pokrojony boczek podsmażamy na patelni.następnie dodajemy drobno pokrojoną cebulę.
dodajemy wyciśnięty przez praskę czosnek,szpinak,sól, popieprz,lubczyk i szczyptę gałki muszkatołowej.gotujemy około 10 minut.pod koniec wlewamy śmietanę.mieszamy i gotujemy jeszcze dwie minuty.
gotujemy makaron zgodnie z instrukcją z opakowania.
na środku każdej porcji makaronu nakładamy porcję sosu szpinakowego.posypujemy cebulką.