Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy koperek obrodzi można go wykorzystać do nafaszerowania piersi z kurczaka...polecam ;)
Kurczak w sosie paprykowym to bardzo aromatyczne danie o intensywnie paprykow...
Odsłon: 26555
Propozycja na pikantne krewetki, które można podać z salsą, ulubionymi sałatk...
Odsłon: 146
Sałatka z ogórkami kiszonymi i ciecierzycą to świetny pomysł na szybki, lekki...
Odsłon: 1903
Kurczak w sosie paprykowym to bardzo aromatyczne danie o intensywnie paprykow...
Odsłon: 26555
Propozycja na pikantne krewetki, które można podać z salsą, ulubionymi sałatk...
Odsłon: 146
Sałatka z ogórkami kiszonymi i ciecierzycą to świetny pomysł na szybki, lekki...
Odsłon: 1903
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i naciąć tworząc kieszeń, przyprawić. Środek wysmarować serkiem i dodać pokrojony drobno koperek.
Drobno posiekany koperek połączyć z solą morską i olejem, wymieszać. Piersi obtoczyć w marynacie i pozostawić na ok. godzinę w chłodnym miejscu. Następnie mięso z marynata przełożyć do naczynia żaroodpornego, przykryć. Piec ok. 30 min. w temp. 160 stopni. Smacznego!