Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy koperek obrodzi można go wykorzystać do nafaszerowania piersi z kurczaka...polecam ;)
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24387
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 307
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 373
Pulpety po zagrzebsku są wyjątkowo miękkie i rozpływają się w ustach. Zawdzię...
Odsłon: 24387
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 307
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 373
Składniki
Mięso umyć, osuszyć i naciąć tworząc kieszeń, przyprawić. Środek wysmarować serkiem i dodać pokrojony drobno koperek.
Drobno posiekany koperek połączyć z solą morską i olejem, wymieszać. Piersi obtoczyć w marynacie i pozostawić na ok. godzinę w chłodnym miejscu. Następnie mięso z marynata przełożyć do naczynia żaroodpornego, przykryć. Piec ok. 30 min. w temp. 160 stopni. Smacznego!