Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach kotlety z delikatnego mięsa Indyka, przekładane serkiem, szynką oraz papryką w chrupiącej panierce.
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1551
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 694
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 677
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 267
Czas na świąteczne wędzenie.
Odsłon: 1551
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 694
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 677
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 267
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, usuwamy wystające części, kroimy w plastry i rozbijamy. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Każdy kawałek mięsa smarujemy cienko serkiem topionym, układamy po plasterku szynki, plasterku serka topionego oraz paseczku papryki.
3. Składamy mięso w kształt kopertki.
4. Panierujemy w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.