Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływające się w ustach kotlety z delikatnego mięsa Indyka, przekładane serkiem, szynką oraz papryką w chrupiącej panierce.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 159
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1534
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 159
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1534
Składniki
1. Mięso myjemy, osuszamy, usuwamy wystające części, kroimy w plastry i rozbijamy. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
2. Każdy kawałek mięsa smarujemy cienko serkiem topionym, układamy po plasterku szynki, plasterku serka topionego oraz paseczku papryki.
3. Składamy mięso w kształt kopertki.
4. Panierujemy w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej. 5. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
6. Roladki gotowe. 7. Smacznego.