Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, proste w przygotowaniu wegetariańskie danie
Duża patelnia lub rondel z głębokim dnem
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 791
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 925
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 134
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2820
Składniki
Na dużej patelni lub rondlu z głębokim dnem rozgrzewam oliwę z oliwek
Dodaję na rozgrzaną oliwę cebulę czosnek i paprykę. Smażę około 4 minut często mieszając, a następnie dodaję cukinię i smażę kolejne 2 minuty często mieszając. Następnie dodaję kopytka, sól, pieprz raz przyprawy i smażę jeszcze 3-4 minuty raz na jakiś czas mieszając.
Do dania dodaję pokrojony na plasterki ser mozarella i patelnię lub rondel przykrywam pokrywką. Duszę około 6 minut, aż ser się stopi i kopytka serwuję na talerzu.