Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny zamiennik kotletów mięsnych. Początkowo można mieć minimalne problemy z ich usmażeniem, ale następnie porcje będą już na pewno idealnie wychodzić.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Brokuły myjemy, dzielimy na różyczki i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Ostudzone rozgniatamy widelcem. Ser ścieramy na tarce, cebulkę drobno kroimy i łączymy z brokułami. Dodajemy jajka, kaszę mannę i przyprawy. Wyrabiamy masę, by była jednolita i dość gęsta. Obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron do zrumienienia. Kotleciki najlepiej smakują z dipem czosnkowym.