Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny zamiennik kotletów mięsnych. Początkowo można mieć minimalne problemy z ich usmażeniem, ale następnie porcje będą już na pewno idealnie wychodzić.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11883
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16192
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5154
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11883
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16192
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5154
Składniki
Brokuły myjemy, dzielimy na różyczki i gotujemy w lekko osolonej wodzie. Ostudzone rozgniatamy widelcem. Ser ścieramy na tarce, cebulkę drobno kroimy i łączymy z brokułami. Dodajemy jajka, kaszę mannę i przyprawy. Wyrabiamy masę, by była jednolita i dość gęsta. Obtaczamy w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron do zrumienienia. Kotleciki najlepiej smakują z dipem czosnkowym.