Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna odmiana dla klasycznych filetów drobiowych,,która można modyfikować na tysiąc sposobów.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7999
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3441
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 624
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7999
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3441
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 624
Składniki
Filety dokładnie oczyścić i pokroić na małą kostkę,wbić jajka i dodać drobno pokrojone pieczarki i starty ser żółty. Dokładnie wymieszać. Następnie dodać obie mąki i majonez ok.3 łyżki tak aby "złapać" odpowiednią konsystencję do smażenia kotlecików. Doprawić solą i pieprzem. Podawać z ulubionymi dodatkami.