Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna odmiana dla klasycznych filetów drobiowych,,która można modyfikować na tysiąc sposobów.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Filety dokładnie oczyścić i pokroić na małą kostkę,wbić jajka i dodać drobno pokrojone pieczarki i starty ser żółty. Dokładnie wymieszać. Następnie dodać obie mąki i majonez ok.3 łyżki tak aby "złapać" odpowiednią konsystencję do smażenia kotlecików. Doprawić solą i pieprzem. Podawać z ulubionymi dodatkami.