Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kurczak na drugie danie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10603
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6122
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12989
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4743
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10603
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6122
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12989
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4743
Składniki
Wykonanie: Musztardę wymieszać z mlekiem- odstawić. Następnie zetrzeć ser i wymieszać z mąką. Mięso opłukać, pokroić, natrzeć przyprawą, obtaczać w musztardzie i panierować w serze. Formę posmarować tłuszczem, ułożyć mięso i piec przez 30 minut w temperaturze 190 stopni na złoty kolor.