Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis warto wypróbować.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 891
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8736
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3124
Polecam.
Odsłon: 1931
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 891
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8736
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3124
Polecam.
Odsłon: 1931
Składniki
Wykonanie: Masło połączyć z sokiem z cytryny, posiekaną zieleniną, uformować wałek, zawinąć w pergamin i zamrozić. W między czasie mięso zmielić, wymieszać z żółtkami, dodać dwie łyżki wody, startą cebulę, sól i pieprz do smaku. Dokładnie wymieszać składniki. Formować sznycelki i usmażyć z obu stron na oleju na złoto. Sznycelki podawać przybrane krążkami masła wyjętego z zamrażarki.