Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis warto wypróbować.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2656
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2924
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2656
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2924
Składniki
Wykonanie: Masło połączyć z sokiem z cytryny, posiekaną zieleniną, uformować wałek, zawinąć w pergamin i zamrozić. W między czasie mięso zmielić, wymieszać z żółtkami, dodać dwie łyżki wody, startą cebulę, sól i pieprz do smaku. Dokładnie wymieszać składniki. Formować sznycelki i usmażyć z obu stron na oleju na złoto. Sznycelki podawać przybrane krążkami masła wyjętego z zamrażarki.