Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis warto wypróbować.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5374
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 235
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 855
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 954
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 167
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5374
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 235
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 855
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 954
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 167
Składniki
Wykonanie: Masło połączyć z sokiem z cytryny, posiekaną zieleniną, uformować wałek, zawinąć w pergamin i zamrozić. W między czasie mięso zmielić, wymieszać z żółtkami, dodać dwie łyżki wody, startą cebulę, sól i pieprz do smaku. Dokładnie wymieszać składniki. Formować sznycelki i usmażyć z obu stron na oleju na złoto. Sznycelki podawać przybrane krążkami masła wyjętego z zamrażarki.