Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis warto wypróbować.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118064
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8398
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3113
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2121
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1537
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118064
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8398
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3113
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2121
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1537
Składniki
Wykonanie: Masło połączyć z sokiem z cytryny, posiekaną zieleniną, uformować wałek, zawinąć w pergamin i zamrozić. W między czasie mięso zmielić, wymieszać z żółtkami, dodać dwie łyżki wody, startą cebulę, sól i pieprz do smaku. Dokładnie wymieszać składniki. Formować sznycelki i usmażyć z obu stron na oleju na złoto. Sznycelki podawać przybrane krążkami masła wyjętego z zamrażarki.