Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja Babcie je często robi, są przepyszne.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1902
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3858
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 440
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1902
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3858
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3630
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 440
Składniki
Wykonanie: Ziarna pszenicy lub pęczak przepłukać, chwilę namoczyć i następnie ugotować. Grzyby również namoczyć, ugotować do miękkości i posiekać. Grzyby wymieszać dokładnie z ziarnami, wbić jajka, przyprawić do smaku, dodać mięso, posiekany czosnek , zagęścić bułką tartą i dobrze wyrobić masę. Na dłoni formować nieduże kotleciki, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.