Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja Babcie je często robi, są przepyszne.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 48
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2411
Polecam.
Odsłon: 446
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 666
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1993
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 48
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2411
Polecam.
Odsłon: 446
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 666
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1993
Składniki
Wykonanie: Ziarna pszenicy lub pęczak przepłukać, chwilę namoczyć i następnie ugotować. Grzyby również namoczyć, ugotować do miękkości i posiekać. Grzyby wymieszać dokładnie z ziarnami, wbić jajka, przyprawić do smaku, dodać mięso, posiekany czosnek , zagęścić bułką tartą i dobrze wyrobić masę. Na dłoni formować nieduże kotleciki, obtaczać w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.