Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki z cukinii, przepyszne, chrupiące w środku delikatne, rozkosz w ustach. Banalnie proste. Smażyłam na oleju kokosowym, więc powiedzmy, że też zdrowe.
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 122
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 217
Kaszkowiec przeniesie cię w świat smaków dzieciństwa za sprawą kaszy manny i...
Odsłon: 2005
Pierogi ruskie zrobione są z nadzieniem ziemniaczano - serowym doprawionym so...
Odsłon: 122
Dziś przychodzę do Was z obiecanym przepisem na pyszny sernik z brzoskwiniami...
Odsłon: 217
Kaszkowiec przeniesie cię w świat smaków dzieciństwa za sprawą kaszy manny i...
Odsłon: 2005
Składniki
Cukinię płuczemy i kroimy na plastry (około 0,5 cm). Jajka mieszamy z solą i pieprzem. Plasterki cukinii obtaczamy najpierw w jajku.
A potem w bułce tartej.
Kotleciki smażymy na rozgrzanym oleju z jednej,
I z drugiej strony na złoto-brązowy kolor.
Zjadamy zaraz po usmażeniu.
Smacznego !!!
;-D