Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotleciki z cukinii, przepyszne, chrupiące w środku delikatne, rozkosz w ustach. Banalnie proste. Smażyłam na oleju kokosowym, więc powiedzmy, że też zdrowe.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1798
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1562
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1530
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1956
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1798
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1562
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1530
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1956
Składniki
Cukinię płuczemy i kroimy na plastry (około 0,5 cm). Jajka mieszamy z solą i pieprzem. Plasterki cukinii obtaczamy najpierw w jajku.
A potem w bułce tartej.
Kotleciki smażymy na rozgrzanym oleju z jednej,
I z drugiej strony na złoto-brązowy kolor.
Zjadamy zaraz po usmażeniu.
Smacznego !!!
;-D