Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,aromatyczne i chrupiące.Dietetyczne,bez nasączenia tłuszczem ze smażenia.Serdecznie polecam:)
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 593
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11914
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13499
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 593
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11914
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13499
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
Mięso zmielić wraz z czosnkiem i bułką namoczoną i odciśnięta. Cebulę pokroić w kostkę. Dodać jajka,bazylię doprawić pieprzem i solą i dokładnie wyrobić mięso. Formować kotleciki,obtaczać w bułce tartej i kłaść na blachę z piekarnika wyłożoną papierem do pieczenia. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.Piec 30min.po tym czasie włączyć termoobieg i zapiec do zrumienienia.
Smacznego życzę!