Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,aromatyczne i chrupiące.Dietetyczne,bez nasączenia tłuszczem ze smażenia.Serdecznie polecam:)
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3006
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 507
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3006
Polecam.
Odsłon: 1774
Polecam.
Odsłon: 507
Składniki
Mięso zmielić wraz z czosnkiem i bułką namoczoną i odciśnięta. Cebulę pokroić w kostkę. Dodać jajka,bazylię doprawić pieprzem i solą i dokładnie wyrobić mięso. Formować kotleciki,obtaczać w bułce tartej i kłaść na blachę z piekarnika wyłożoną papierem do pieczenia. Dać do nagrzanego piekarnika do 180st.Piec 30min.po tym czasie włączyć termoobieg i zapiec do zrumienienia.
Smacznego życzę!