Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 124 Ocena: 4086
Dodano: 07.08.2010
Odsłon: 14772
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
do mielonego mięsa dodajemy jajko, pokrojoną w drobną kosteczkę paprykę i cebule, dużo natki pietruszki i koperku oraz czosnek pokrojony w drobną kosteczkę. Doprawiamy wszystko sola i pieprzem.
formujemy kotleciki i smażymy na teflonowej patelni bez tłuszczu.
Takie kotleciki smakują doskonale z młodymi ziemniaczkami ale także w bułce jako drobiowe hamburgery.
SMACZNEGO:)
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

wioleta333 08 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
ciekawe i zachęcające.....12 Kto głosował? | Odpowiedz

anila6 07 sierpnia 2010Zgłoś do usunięcia
Dla mnie to poprostu Oreczowiec z jabłkami - bo dodaję jeszcze orzechy włoskie; ale też dodaję olej ... Serio bez oleju też można ? To by była taka wersia light ..? ;-)0 Kto głosował? | Odpowiedz