Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne z proteinowych dań.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14156
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1639
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16151
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6505
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14156
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1639
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16151
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6505
Składniki
Mięso mieszamy z białkiem, przyprawami, cebulą, czosnkiem i otrębami. Musimy uzyskać jednolitą masę. Twaróg kroimy w drobną kosteczkę.
Mocno rozgrzewamy teflonową patelnię bez tłuszczu. Na dłoni formujemy mięsny placek i w środek wkładamy kosteczkę twarogu. Zwijamy w kotlecik i smażymy pod przykryciem. Czynność powtarzamy, aż skończą nam się składniki.
Całość możemy podawać z mizerią z ogórka i jogurtu greckiego light (jeśli jesteśmy po I fazie).