Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne z proteinowych dań.
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 125
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 88
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 683
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 5591
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 125
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 88
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 683
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 5591
Składniki
Mięso mieszamy z białkiem, przyprawami, cebulą, czosnkiem i otrębami. Musimy uzyskać jednolitą masę. Twaróg kroimy w drobną kosteczkę.
Mocno rozgrzewamy teflonową patelnię bez tłuszczu. Na dłoni formujemy mięsny placek i w środek wkładamy kosteczkę twarogu. Zwijamy w kotlecik i smażymy pod przykryciem. Czynność powtarzamy, aż skończą nam się składniki.
Całość możemy podawać z mizerią z ogórka i jogurtu greckiego light (jeśli jesteśmy po I fazie).