Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejne z proteinowych dań.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8694
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8694
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Składniki
Mięso mieszamy z białkiem, przyprawami, cebulą, czosnkiem i otrębami. Musimy uzyskać jednolitą masę. Twaróg kroimy w drobną kosteczkę.
Mocno rozgrzewamy teflonową patelnię bez tłuszczu. Na dłoni formujemy mięsny placek i w środek wkładamy kosteczkę twarogu. Zwijamy w kotlecik i smażymy pod przykryciem. Czynność powtarzamy, aż skończą nam się składniki.
Całość możemy podawać z mizerią z ogórka i jogurtu greckiego light (jeśli jesteśmy po I fazie).