Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańskie kotleciki, które posmakują także mięsożercom :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 462
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1316
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 462
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1316
Składniki
Jaja przeciskamy przez praskę niezbyt drobną. Dodajemy do ciepłego ugotowanego ryżu. Szczypiorek i pomidorki drobno siekamy, dodajemy olej z pomidorów, bułkę tartą, surowe jajo Wszystkie składniki mieszamy łyżką. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Z podanych przeze mnie składników wyjdzie około 20 kotlecików.