Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańskie kotleciki, które posmakują także mięsożercom :)
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 816
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3139
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 816
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 3139
Składniki
Jaja przeciskamy przez praskę niezbyt drobną. Dodajemy do ciepłego ugotowanego ryżu. Szczypiorek i pomidorki drobno siekamy, dodajemy olej z pomidorów, bułkę tartą, surowe jajo Wszystkie składniki mieszamy łyżką. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Z podanych przeze mnie składników wyjdzie około 20 kotlecików.