Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety aromatyczne, soczyste z kurczaka drobno siekanego oraz kapustą kiszoną i pieczarkami. Podawane z młodymi ziemniaczkami, posypane koperkiem, myślę że każdego skusi do zrobienia ;)
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2198
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 955
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23129
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2198
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 955
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23129
Składniki
1. Fileta drobno kroimy i przekładamy do miski.
2. Cebulę obieramy i również drobno kroimy, wkładamy do kurczaka.
3. Pieczarki kroimy oraz kapustę i wkładamy do miski.
4. Wbijamy dwa jajka
5. Przyprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Wsypujemy mąki.
7. Dokładnie mieszamy i robimy ręką kotleciki.
8. Obsypujemy bułką tartą i smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
9. Kotleciki gotowe. 10. Smacznego.