Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety aromatyczne, soczyste z kurczaka drobno siekanego oraz kapustą kiszoną i pieczarkami. Podawane z młodymi ziemniaczkami, posypane koperkiem, myślę że każdego skusi do zrobienia ;)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4471
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Składniki
1. Fileta drobno kroimy i przekładamy do miski.
2. Cebulę obieramy i również drobno kroimy, wkładamy do kurczaka.
3. Pieczarki kroimy oraz kapustę i wkładamy do miski.
4. Wbijamy dwa jajka
5. Przyprawiamy pieprzem oraz solą.
6. Wsypujemy mąki.
7. Dokładnie mieszamy i robimy ręką kotleciki.
8. Obsypujemy bułką tartą i smażymy z obu stron na rozgrzanym oleju.
9. Kotleciki gotowe. 10. Smacznego.