Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste kotlety z kurczaka o smaku papryki z dodatkiem mozzarelli, dzięki której kotlety nie są suche.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1712
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15081
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2676
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8880
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1712
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15081
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2676
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8880
Składniki
1. Mięso mielimy i przekładamy do miski.
2. Wbijamy jajka.
3. Doprawiamy papryką oraz solą.
4. Z papryczki chili usuwamy nasiona i drobno kroimy, dodajemy do mięsa.
5. Tą samą czynność powtarzamy z pozostałymi paprykami.
6. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy.
7. Formujemy podłużne paluszki z mięsa, w środku umieszczamy ser pokrojony w paski.
8. Obtaczamy w bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.